Meetings & teambuilding

challenge de natuurelementen

Met elkaar gaan voor het beste resultaat

Lange dagen in een vergaderzaal, luisteren en discussiëren over ingewikkelde onderwerpen of werken aan de groepsdynamiek. Hoe zorgt u ervoor dat deze dagen leuk, afwisselend en interactief blijven? Juist, door actief te zijn in de frisse zeelucht! 

Trotseer de woeste Noordzee in een kano of raft en worstel door de branding. Geen zin in een nat pak?! Ga vliegeren ofwel powerkiten op het strand. Zet u schrap voor de trekkracht en ervaar de snelheid van een ´Nasawing´. Spierpijn gegarandeerd! 

Komen jullie niet aan het juiste aantal stappen voor de dag? Ga met de groep op pad tijdens een GPS wandel- of fietstocht door het Noordwijkse duingebied en ervaar natuur, teambuilding en competitie. Niet zomaar wandelen, opletten geblazen! Wie is het snelst weer bij het Palace Hotel, heeft de opdrachten, zoals het spinnenweb, de tangrampuzzel en discgolf, het beste gemaakt en scoort het hoogst met navigeren? 

Voor de echte actievelingen; stuur de groep naar het nabijgelegen bootcamp parcours van ruim 10.000 vierkante meter! Klim over obstakels, hang aan kabels en tijger over de grond. Als dit geen afleiding van de vergadering is weten wij het ook niet meer!

Met uw groep een tocht maken door de prachtige Bollenstreek? Dat kan op een elektrische E-Chopper! Stap voor het hotel op deze bijzondere en stoere scooters en rij geruisloos door de regio. Een 100% milieuvriendelijke activiteit!

Wij staan voor u klaar!

Het Meeting & Events team van Palace Hotel in Noordwijk aan zee staat voor u klaar. Heeft u een vraag over bovenstaande mogelijkheden of wilt u samen tot een nieuw arrangement komen? Wij helpen u graag!

Neem contact op

13 ELEGANTE VERGADERZALEN

PRESENTATIE MIDDELEN

OVERDEKT PARKEREN

30 MIN VANAF SCHIPHOL

RESTAURANT & CATERING

STRAND OP LOOPAFSTAND

offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en wij mailen u zo snel mogelijk (prijs)informatie over onze  vergaderfaciliteiten. Vermeld s.v.p. met hoeveel gasten u komen wilt en de voorgenomen vergaderdatum/-data.

Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Jody of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!