Meetings & partners

alles uit de kast

Geen genoegen met minder

U organiseert niet voor niets een vergadering buiten de deur! Even weg van kantoor, iedereen samen laten komen onder één dak. Uitpakken en zorgen dat uw groep deze bijeenkomst niet snel vergeet! Wij helpen u daarbij! En om uw evenement helemaal te laten slagen kunnen we ook de hulp inroepen van onze partners. We stellen er graag een aantal aan u voor.

Heuvelman is onze innovatieve partner voor de totaal beleving. Heuvelman beschikt over eindeloze audiovisuele mogelijkheden en zet hiermee uw evenement in het juiste, gewenste licht. De medewerkers van Heuvelman komen al jaren in het Palace Hotel en zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden en zijn proactief. Zo komt u, maar ook wij, niet voor verrassingen te staan.  

SPEV verzorgt de outdoor activiteiten die wij aanbieden op het strand, in de zee en in de omgeving. Voor SPEV maakt het niet uit of uw groep uit 4 of 400 personen bestaat. Zij regelen het!

Onze favorieten strandtent en de perfecte combinatie met uw evenement bij ons en genieten met de voetjes in het zand bij Bries. Wij werken al jaren intensief samen en hebben een gezamenlijk doel; zorgen dat u met een goed gevoel afscheid neemt. 

Gaat u met de groep op stap voor een buitenactiviteit of een bedrijfsbezoek? Onze partner Beuk brengt uw groep veilig met de touringcar van A naar B. Ze hebben groot wagenpark en dus altijd iets wat past bij uw groepsgrote. 

Uw gasten ophalen of wegbrengen naar Amsterdam Airport Schiphol, Leiden centraal of  Rotterdam The Hague Airport; wij brengen u graag in contact met Brouwer Tours. Met de luxe Mercedes worden uw gasten als een echte VIP’s naar de bestemming gebracht.

Sommige bruidsparen willen alles zelf regelen maar hoe fijn is het als jullie voor de mooiste dag van je leven wordt bijgestaan door een ervaren, professionele weddingplanner. Astrid is goed bekend met onze locatie, weet wat de mogelijkheden van de ruimtes zijn en denkt out of the box.  

Wij staan voor u klaar!

Het Meeting & Events team van Palace Hotel in Noordwijk aan zee staat voor u klaar. Heeft u een vraag over bovenstaande mogelijkheden of wilt u samen tot een nieuw arrangement komen? Wij helpen u graag!

Neem contact op

13 ELEGANTE VERGADERZALEN

PRESENTATIE MIDDELEN

OVERDEKT PARKEREN

30 MIN VANAF SCHIPHOL

RESTAURANT & CATERING

STRAND OP LOOPAFSTAND

offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en wij mailen u zo snel mogelijk (prijs)informatie over onze  vergaderfaciliteiten. Vermeld s.v.p. met hoeveel gasten u komen wilt en de voorgenomen vergaderdatum/-data.

Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Jody of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!