Meetings & Ceremonie

Trouwen & Rouwen

De mooiste dag van jullie leven

Trouwen is geweldig; ten overstaan van al jullie vrienden en familie elkaar eeuwige liefde en trouw beloven. En hoe fijn is het om de gehele dag onder één dak te vieren? De bruid kan zich laten opmaken in het Palace Wellness Center, een ceremonie kan op tal van plekken in het hotel worden georganiseerd, zowel binnen als buiten, taart op het terras en een diner in het restaurant met iedereen die jullie daarbij willen hebben! En daarna, als afsluiting; de voetjes van de vloer! Tja, en de huwelijksnacht?! Geniet van elkaar in de Palace Suite met eigen jacuzzi. 

Afscheid nemen van een dierbaar persoon… Dat moet op de best mogelijke manier gebeuren, geheel volgens uw wensen. Wij ontzien u graag in al het geregel. Samen met de door u gekozen begrafenisondernemer nemen we uw wensen door en zorgen wij dat u aan niets anders hoeft te denken! Al uw gasten kunnen parkeren in de garage van het hotel en indien gewenst kunt u zich even terugtrekken op een comfortabele kamer om bij te komen. Wij denken graag met u mee om dit verdrietige moment waardig te laten verlopen zodat u er met een warm gevoel op kunt terugkijken. 

Wij staan voor u klaar!

Het Meeting & Events team van Palace Hotel in Noordwijk aan zee staat voor u klaar. Heeft u een vraag over bovenstaande mogelijkheden of wilt u samen tot een nieuw arrangement komen? Wij helpen u graag!

Neem contact op

OFFICIELE TROUWLOCATIE

DIVERSE FEESTRUIMTES

OVERDEKT PARKEREN

PRESENTATIE MIDDELEN

RESTAURANT & BARS

STRAND OP LOOPAFSTAND

offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en wij mailen u zo snel mogelijk (prijs)informatie over onze  vergaderfaciliteiten. Vermeld s.v.p. met hoeveel gasten u komen wilt en de voorgenomen vergaderdatum/-data.

Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Jody of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!