Meetings & Nature

Weeting: oftewel: “have a walking meeting”

Fit vergaderen

Weeting maakt overleggen creatiever, gezonder en bovenal productiever. Weeting is een combinatie van wandelen en vergaderen en dat kan beide goed in en rondom het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee.  Als reactie op een “Weeting” horen we vaak dat er moeilijke, inhoudelijke vragen waren bij een groep waar al uren over gepraat werd maar door de vergaderwalk waren er binnen een kwartier nieuwe en praktisch inzichten. Bewegen maakt 60% productiever. Dit effect treedt al na 5 minuten op aldus diverse onderzoeken! Tal van voordelen dus om de “Weeting” een keertje uit te proberen met uw team. Vraag ons naar de mooiste wandelroutes van Noordwijk!

Spot de Big 5

Superstil door het duin op zoek naar wilde dieren? Daar hoeft u niet voor naar Zuid-Afrika, dit kan in Noordwijk.
Samen met de boswachter gaat u op zoek naar één van de dieren van de Nederlandse Grote Vijf: edelhert, ree, wild zwijn, bever of zeehond. U komt op plekken waar u normaal niet zomaar komt en de boswachter vertelt u alles over het gebied en het dier waar naar gezocht wordt. Een unieke ervaring vanaf 4 personen! Alle Grote Vijf safari’s met Land Rover worden CO2 neutraal gereden door compensatie via Trees for All. 
Een ludieke break voor een zakelijk event of meeting!

Wij staan voor u klaar!

Het Meeting & Events team van Palace Hotel in Noordwijk aan zee staat voor u klaar. Heeft u een vraag over bovenstaande mogelijkheden of wilt u samen tot een nieuw arrangement komen? Wij helpen u graag!

Neem contact op

13 ELEGANTE VERGADERZALEN

PRESENTATIE MIDDELEN

OVERDEKT PARKEREN

30 MIN VANAF SCHIPHOL

RESTAURANT & CATERING

STRAND OP LOOPAFSTAND

offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en wij mailen u zo snel mogelijk (prijs)informatie over onze  vergaderfaciliteiten. Vermeld s.v.p. met hoeveel gasten u komen wilt en de voorgenomen vergaderdatum/-data.

Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Jody of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!