Meetings & Mind

Vol Energie de dag door

Namasté

De beste plek voor Yoga is het strand. Het geruis van de Noordzee op de achtergrond, de wind door je haren –  ultiem ontspannen! Je kunt vaak nog dieper ontspannen dan wanneer je een yogales binnen volgt. Een gezond bedrijf zorgt voor gezonde medewerkers. Yoga brengt het stressniveau omlaag, ontspant, activeert en maakt alert. Het resultaat na een Yoga sessie tijdens de vergadering; : energieke en fitte deelnemers! De duur van de yogasessie is afhankelijk van het type yoga. We hebben diverse opties en kijken graag met u naar wat het beste bij u en de groep past. 

Vanuit onze eigen Vitality Fitness Club organiseert een ervaren instructeur een op maat gemaakt programma voor uw groep.
Samen bespreken jullie aan welke elementen deze break moet voldoen en hoe intensief het mag zijn. Ochtendgymnastiek, hollen door de buitenlucht of boksen in de garage – alles is bespreekbaar! We kunnen de activiteit laten plaatsvinden in de sportschool, in de vergaderzaal maar hoe lekker is het om even een frisse neus te halen op het strand of door de duinen?! Let’s go!

Wij staan voor u klaar!

Het Meeting & Events team van Palace Hotel in Noordwijk aan zee staat voor u klaar. Heeft u een vraag over bovenstaande mogelijkheden of wilt u samen tot een nieuw arrangement komen? Wij helpen u graag!

Neem contact op

450M2 EIGEN SPORTSCHOOL

ERVAREN INSTRUCTEURS

STRAND OP LOOPAFSTAND

GELUID VERSTERKERS

PROGRAMMA IN OVERLEG

OVERDEKT PARKEREN

offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en wij mailen u zo snel mogelijk (prijs)informatie over onze  vergaderfaciliteiten. Vermeld s.v.p. met hoeveel gasten u komen wilt en de voorgenomen vergaderdatum/-data.

Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Jody of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!