Meetings & entertainment

om niet te vergeten..

Al vele malen hebben wij met Willem mogen werken en heel graag attenderen wij u op deze duizendpoot. Bent u op zoek naar een ludieke toevoeging voor uw evenement; Willem schrijft, dicht, zingt, maakt theater en denkt mee. Willem is wat ons betreft de koning van het improviseren; als geen ander kan hij uw verhaal samenvatten in de vorm van een gedicht of als lied op uw favoriete nummer die u terplekke aan hem doorgeeft. Doorgestoken kaart? Echt niet! Ook leuk – maak samen met Willem Gunneman een bedrijfslied! Hoe leuk om dat aan uw klanten of medewerkers te laten horen!
Wij zijn enthousiast en brengen u graag met Willem in contact.

Tik Tok

TikTok is simpelweg een platform met kleine grappige filmpjes. Het begon onder de naam Muscial.ly, maar inmiddels gaat de content een stuk verder dan enkel liedjes playbacken. Tegenwoordig komen er gekke challenges voorbij, maar ook hashtags. Neem bijvoorbeeld de hashtag die vraagt om holiday hacks. Gebruikers delen tips om kerst- en eindejaars-struggles makkelijker te maken. En dat allemaal verpakt in korte filmpjes en ondersteunende muziek.
Als vergaderbreak is het ook goed om even te dansen of even uit die comfortzone te komen. Welke Tik tok zou uw groep willen maken onder begeleiding? We horen het graag! 

Percussie

Cuba is het land van salsa, rumba en cha-cha-cha. Van conga’s, bongo’s en timbales. En nog veel meer. In deze cursus krijgen uw gasten les op de belangrijkste Cubaanse percussie-instrumenten en zullen ze de basisritmes leren van verschillende genres. Techniek, gevoel en samenspelen staan centraal. Voor gevorderden komen ook de ingewikkelde Afro-Cubaanse ritmes aan bod. Eerst leer je de verschillende technieken, vervolgens zal de nadruk komen te liggen op samenspel en improvisatie. Deze workshop is een “Energizer” gedurende een meeting of event of een leuke afsluiter!

 
Wij staan voor u klaar!

Het Meeting & Events team van Palace Hotel in Noordwijk aan zee staat voor u klaar. Heeft u een vraag over bovenstaande mogelijkheden of wilt u samen tot een nieuw arrangement komen? Wij helpen u graag!

Neem contact op

VERSTERKERS AANWEZIG

PROGRAMMA IN OVERLEG

PRESENTATIE MIDDELEN

RESTAURANT & CATERING

13 ELEGANTE VERGADERZALEN

OVERDEKT PARKEREN

offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en wij mailen u zo snel mogelijk (prijs)informatie over onze  vergaderfaciliteiten. Vermeld s.v.p. met hoeveel gasten u komen wilt en de voorgenomen vergaderdatum/-data.

Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Jody of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!