Meetings & culinair

De innerlijke mens

Wijn & Spijs proeverij

In ons sfeervolle en exclusieve wijnproeflokaal The Winery organiseren we gastronomische avonden met een wijnproeverij gevolgd door een smaakvol diner. Er is een keuze tussen drie of vier gangen, waarbij uiteraard passende wijnen worden geschonken. Luister aandachtig naar de verhalen bij de wijnen van de sommelier; welke invloed heeft het eten van zoet, zuur, zout, bitter of umami op de smaak van een wijn (en omgekeerd)? Er worden diverse combinaties van wijn en spijs geproefd, waarbij duidelijk wordt wat het beste smaakt en wat niet.

Moorddiner

De titel verraadt het al; tijdens het diner wordt een moord gepleegd en gaat de groep op onderzoek uit. Houd het hoofd koel tijdens het ‘ontmoeten’ van de verschillende personages. Iedereen is tenslotte verdacht tot het tegendeel is bewezen. Samen gaan jullie op zoek naar de moordenaar door de verschillende personages te ondervragen. Oh ja, en vergeet ondertussen niet te genieten van een heerlijk 3- gangen diner.  

Proef de streek

De bloemen en bloembollen zijn het bekendste product uit de Bollenstreek, maar in en rond onze regio kan je nog meer geweldige lokale producten krijgen.  Van onze eigen appels, peren, aardbeien, kersen, kaas, vlees, forel maar ook bier en heerlijk ambachtelijk brood. Natuurlijk mag onze eigen honing niet ontbreken. Komt u proeven wat Noordwijk aan heerlijke culinaire streekproducten biedt? Wij laten u graag kennismaken met al deze heerlijkheden!

Wij staan voor u klaar!

Het Meeting & Events team van Palace Hotel in Noordwijk aan zee staat voor u klaar. Heeft u een vraag over bovenstaande mogelijkheden of wilt u samen tot een nieuw arrangement komen? Wij helpen u graag!

Neem contact op

LOCALE PRODUCTEN

PROGRAMMA IN OVERLEG

DIVERSE WIJNPROEVERIJEN

RESTAURANT & CATERING

PRESENTATIE MIDDELEN

OVERDEKT PARKEREN

offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en wij mailen u zo snel mogelijk (prijs)informatie over onze  vergaderfaciliteiten. Vermeld s.v.p. met hoeveel gasten u komen wilt en de voorgenomen vergaderdatum/-data.

Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Jody of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!