Vergaderen AAN ZEE

IDEALE VERGADERLOCATIE

Neem contact op voor een offerte op maat!

Parkeren gaat probleemloos. U heeft de keuze uit 13 elegante vergaderruimten die ook te koppelen zijn. Een volledige brigade staat garant voor eersteklas catering. De zeewind zorgt voor verfrissing, zowel op het nabijgelegen strand als via de openslaande deuren. Neem contact op met onze vergaderprofessionals. Zij ondersteunen de planning van uw evenement, wat u wensen ook zijn: van een besloten directievergadering tot een congres met een afsluitend diner. Palace Hotel in Noordwijk aan Zee heeft eindeloos veel mogelijkheden. Heeft u vragen over de capaciteiten en faciliteiten van ons hotel? Neem dan contact op via de button of bel direct: 0031 (0)71 – 365 3007.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij het Palace Hotel. Als eerste hotel in Noordwijk kregen zij het zilveren Green Key Certificaat in 2012 om een jaar later om te toveren naar goud. En alleen bij deze status bleef het niet. Het hotel onderneemt veel op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.  Trots vertellen wij u hier graag meer over

Neem contact op

13 ELEGANTE VERGADERZALEN

PRESENTATIE MIDDELEN

OVERDEKT PARKEREN

30 MIN VANAF SCHIPHOL

RESTAURANT & CATERING

STRAND OP LOOPAFSTAND

Belangrijk voor uw bijeenkomst

offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en wij mailen u zo snel mogelijk (prijs)informatie over onze vergaderfaciliteiten. Vermeld s.v.p. met hoeveel gasten u komen wilt en de voorgenomen vergaderdatum/-data.

Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Jody of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!