Exclusieve ruimtes

VOOR de ideale afsluiting

Is er intensief vergaderd? Verdient het diner nog een mooie nazit? In Paul’s Bar bent en blijft u onder elkaar. Deze welvoorziene privé-bar is op reservering uitsluitend toegankelijk voor uw gezelschap; niet voor andere hotelgasten. Ideaal dus als de tap open mag, maar de bijeenkomst besloten moet blijven. Paul’s Bar kan tot 100 gasten ontvangen. Bent u met een kleinere groep; neem plaats in The Winery en stap in de wereld van wijn en laat u meevoeren door de verschillende landen met haar specifieke kenmerken. Gaat u mee op reis?

The Winery

In de besloten sfeer van The Winery ontdekt en herontdekt u wijnen. Bij elk proefglas komen u en uw gezelschap meer te weten over de achtergronden van elke wijn, waaronder oorsprong en terroir, druivenrassen en smaakprofiel.

Paul's Bar

Deze welvoorziene privé-bar is op reservering uitsluitend toegankelijk voor uw gezelschap; niet voor andere hotelgasten. Ideaal dus als de tap open mag, maar de bijeenkomst besloten moet blijven.
Neem contact op

GEZELLIGE BARRUIMTE

IDEAAL VOOR GROEPEN

EXCLUSIEF TE RESERVEREN

DIVERSE DRANKEN

CATERING NAAR WENS MOGELIJK

BUITENPLAATS VOOR ROKERS

Belangrijk voor uw samenzijn

Winery-Palace-Hotel-Noordwijk

offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en wij mailen u zo snel mogelijk (prijs)informatie over het drankenaanbod en de cateringmogelijkheden in Paul’s Bar. Vermeld s.v.p. hoeveel gasten u komen wilt en de voorgenomen datum van uw bezoek.

Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Jody of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!