Wine & Dine

In het Radisson Blu Palace Hotel kunt u genieten van een lunch, diner of borrelmoment bij Brasserie & Terrace Circles. In de loungebar drinkt u de perfect gemixte cocktail of kies voor een wijnarrangement in The Winery. Hier worden de lekkerste wijnen geproefd in kleine of grote groepen.

Brasserie & Terrace Circles

Genieten van een lunch, diner of borrelmoment doe je in Brasserie & Terrace Circles. Het is de ultieme plek om culinair te genieten en volledig tot rust te komen. Onder leiding van Chef de Cuisine Peter Wijnberg en restaurant manager Mike van der Vlugt serveren zij u verrassende gerechten gecombineerd met fantastische wijnen.Er is een ruime keuze aan maaltijden, bereid met verse en biologische ingrediënten. Perfect gegaarde vleesgerechten, fantastisch verse visgerechten en verrassende vegetarische gerechten. Zodra het weer het toelaat, zit u op het zonnige terras heerlijk uit de wind. Kortom, bij Brasserie Brasserie & Terrace Circles is het heerlijk tafelen met familie en vrienden

Dunes Lounge & Bar

Geniet van een perfect gemixte cocktail en een heerlijke bite in de gezellige en sfeervolle Dunes Lounge & Bar. De moderne hotelbar Dunes Lounge & Bar voorziet de gast van alle gemakken. Zo is het de ideale locatie voor een heerlijk drankje en wordt er genoten van de 4K televisieschermen, die exclusieve content tonen, van natuurbeelden met het kleinste detail tot een vierkoppige liveband die zorgt voor sfeervolle muziek.

The Winery

Ook is er wijnproeflokaal gecreëerd, the Winery. Hier worden de lekkerste wijnen geproefd in kleine of grotere groepen. Bij elk proefglas wordt een uitgebreide uitleg gegeven over de oorsprong en het smaakprofiel van de geproefde wijn. Het hotel biedt verschillende wijnproefpakketten aan waarvan er ongetwijfeld één perfect bij de gelegenheid past.

Heeft u een vraag over Wine & Dine in het Radisson Blu Palace Hotel?

Scroll naar top