Wellness & Fitness

Het Radisson Blu Palace Hotel biedt gasten verschillende manieren van ontspanning. Het hotel beschikt over een Wellness-, Fitness- en Aqua Center, waar uw lichaam en geest volkomen tot rust komt.

Previous
Next

Palace Wellness Center

Voor een ontspannen verwenmoment kunt u een heerlijke behandeling boeken in het Palace Wellness Center. Wij hebben maar liefst 8 behandelruimtes, waaronder ook duo-ruimtes voor 2 personen. Er wordt uitsluitend gewerkt met de kwaliteitsproducten van BABOR.  

Wilt u zeker zijn van een plekje, boek vooraf uw behandeling:

Vitality Fitness Club

Het Radisson Blu Palace Hotel beschikt over een ruime fitnessruimte van 450m2. De sportruimte biedt moderne fitnessapparatuur en er is persoonlijke begeleiding. Onze vakkundige sportinstructeurs van de Vitality Fitness Club helpen u graag met het versterken van uw spieren en conditie. Daarnaast zijn er verschillende sportklassen beschikbaar om aan deel te nemen op inschrijving.

In verband met COVID-19 zijn er op dit moment maximaal 10 sporters tegelijk toegestaan in de Vitality Fitness Club. 

 

Instructeur aanwezig:
– Maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 13:00 uur
– Maandag tot en met vrijdag van 17:00 tot 22:00 uur 
– Zaterdag en zondag van 09:00 tot 13:00 uur

Lid worden?
U kunt ook lid worden van de Vitality Fitness Club. Heeft u interesse? Vraag een gratis proefles aan! Check voor meer informatie: www.vitalityfitness.nl

Previous
Next

Download COVID-19 spelregels

Previous
Next

Aqua Center

Na een ontspannen behandeling of sportsessie even lekker bijkomen? Het Aqua Center biedt hier de juiste oplossing voor met een compact zwembad (7x4m) inclusief dubbele jetstream, sauna en Turks stoombad.

In verband met COVID-19 is het op dit moment alleen voor hotelgasten mogelijk om gebruik te maken van het zwembad. Hiervoor kunt u een tijdsslot reserveren bij de receptie van het hotel. Per 1 augustus openen wij de sauna en het Turks stoombad. 

Heeft u een vraag?

Wij leggen u graag alles uit over onze faciliteiten!

Scroll naar top