Wellness & Fitness

Het Palace Hotel biedt gasten verschillende manieren van ontspanning. Het hotel beschikt over een Wellness-, Fitness- en Aqua Center, waar uw lichaam en geest volkomen tot rust komt.

Previous
Next

Aqua Center

Even lekker bijkomen? Het Aqua Center biedt hier de juiste oplossing voor met een compact zwembad (7x4m) inclusief dubbele jetstream, sauna en Turks stoombad.

In verband met COVID-19 is het op dit moment alleen voor hotelgasten mogelijk om gebruik te maken van het Aqua Center. Hiervoor kunt u een tijdsslot reserveren bij de receptie.

Vitality Fitness Club

Het Palace Hotel beschikt over een ruime fitnessruimte van 450 vierkante meter. De sportruimte biedt moderne fitnessapparatuur en er is persoonlijke begeleiding. Daarnaast zijn er verschillende sportklassen beschikbaar om aan deel te nemen op inschrijving.

Instructeur aanwezig:
– Maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 13:00 uur
– Maandag tot en met vrijdag van 17:00 tot 22:00 uur 
– Zaterdag en zondag van 09:00 tot 13:00 uur

Lid worden?
U kunt ook lid worden van de Vitality Fitness Club. Heeft u interesse? Vraag een gratis proefles aan! Check voor meer informatie: www.vitalityfitness.nl

Previous
Next

Download COVID-19 spelregels

Previous
Next

Palace Wellness Center (gesloten)

Om de veiligheid van onze gasten en personeel te kunnen waarborgen zal het Palace Wellness Center tijdelijk gesloten blijven in verband met corona. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Mocht u vragen hebben, neemt u alstublieft contact op met het onderstaande gegevens:

Heeft u een vraag?

Wij leggen u graag alles uit over onze faciliteiten!

Scroll naar top