veiligheidsprotocol SGS

We zijn er trots op dat we de SGS reiniging en desinfectie op afstand hebben voltooid. We hebben hierbij alle schoonmaak-, desinfectie- en veiligheidsmaatregelen hebben geïmplementeerd zoals beschreven in het Radisson Hotels veiligheidsprotocol. Wat het veiligheidsprotocol SGS precies inhoudt, leest u hier.

Veiligheid voor onze gasten

Een van onze hoogste prioriteiten is de gezondheid en veiligheid van onze gasten, teamleden en zakenpartners. COVID-19 heeft de manier waarop we leven fundamenteel veranderd. We passen onze dagelijkse activiteiten aan om te voldoen aan de nieuwe norm. In reactie hierop heeft Radisson Hotels samen met een team van deskundigen het bestaande gezondheids- en veiligheidsprocessen aangescherpt. Dit diepgaande schoonmaak- en desinfectieprotocol is in samenwerking met SGS ontwikkeld. Bekijk voor meer informatie de video’s over het reinigings- en veiligheidsprotocol.

Wat is SGS?

SGS is ‘s werelds toonaangevende inspectie-, verificatie-, test- en certificeringsbedrijf, dat wordt erkend als de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit. Met meer dan 94.000 werknemers heeft SGS een netwerk van meer dan 2.600 kantoren en laboratoria over de hele wereld. De samenwerking tussen Radisson Hotels en SGS zorgt ervoor dat de nieuwe protocollen worden aangepast in overeenstemming met de lokale eisen en aanbevelingen. In het kader van dit programma kunnen hotels die aan de protocollen voldoen, na afloop van een uitgebreide lokale audit een officieel keurmerk voor reinheid en desinfectie ontvangen, dat door SGS wordt afgegeven.

Wij zijn trots in het bezit te zijn van veiligheidsprotocol SGS. Bent u benieuwd naar onze maatregelen omtrent het coronavirus? Deze leest u hier

Lees ook onze andere berichten:
Scroll naar top