Ruimtereis naar Space Expo

Palace Hotel, Noordwijk aan Zee

Ontdek de ruimte

Ga je mee op missie in hét ruimtevaartmuseum van Nederland? Ontdek hoe een astronaut leeft in de ruimte en hoe het heelal eruit ziet. Door de interactieve expositie vol weetjes en proefjes leer je alles wat je altijd hebt willen weten over de ruimte! Wist je dat je het internationaal ruimtestation ISS met het blote oog kunt zien vliegen door de lucht op heldere dagen? Probeer hem te zien en kom vervolgens naar een model van het ISS in Space Expo kijken. Loop erdoorheen en zie hoe de astronauten leven in deze bijzondere ruimte.

Sojoez Capsule

Bekijk de originele Sojoez ruimtecapsule waarmee André Kuipers en 2 collega astonauten naar het ISS zijn gevolgen en ook weer terug naar de aarde zijn gekomen. De Sojoez capsule is 193 dagen in de ruimte geweest. Het is de enige capsule van dit type die buiten Rusland te zien is! Mede dankzij het Space Gala dat diverse malen wer georganiseerd in en door het Palace Hotel is er voldoende geld beschikbaar gekomen voor het kopen van de capsule van Rusland. 

Arrangement: fietsen aan de kust

Space Expo is op slechts 4 km van het Palace Hotel gelegen. Combineer uw ruimtereis met een fietsarrangement en u fiets binnen 15 minuten naar Space Expo. U heeft de keuze: een luxe citybike of een soepele e-bike!

Praktische gegevens Space Expo
Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!