sauna en stoombad hotel weer open

Wij hebben goed nieuws! De sauna en het stoombad van ons hotel zijn per 1 augustus 2020 weer open. Uiteraard volgen wij strikt de RIVM-richtlijnen op. Check hier welke maatregelen we hebben getroffen om zo de veiligheid van onze gasten te kunnen waarborgen, zodat u lekker kunt genieten van ons Aqua Center.

Tijdslot

We werken met tijdsloten. U kunt vooraf bij de receptie een tijdstip doorgeven wanneer u gebruik wilt maken van ons Aqua Center. Vervolgens krijgt u 3 kwartier de tijd om privé te kunnen genieten van het stoombad, de sauna en het zwembad in ons hotel. Uiteraard kunt u vooraf aan onze receptie vragen voor badjassen, slippers en grote badhanddoeken. 

Kaartje

U krijgt bij het reserveren een kaartje mee met de door u gekozen tijdstip erop. Mocht u onverhoopt niet kunnen op dat tijdstip, omdat u bijvoorbeeld heerlijk op het strand ligt, dat is geen probleem. Het nummer dat op het kaartje staat kunt u bellen, dan kunnen onze collega’s vast wel andere gasten blij maken met een zwembadbezoek.

Extra schoonmaak

Ons personeel zal vaker het Aqua Center reinigen dan u van ons gewend bent. Zo creëren we een schone en veilige omgeving voor onze gasten. Daarnaast zijn er in het hotel verschillende desinfectiepunten ingericht, looproutes opgesteld en kunt u contactloos in- en uitchecken. Alles om voor een veilige omgeving voor u en ons personeel.

Bent u benieuwd welke faciliteiten het Palace Hotel nog meer te bieden heeft? 

Lees ook onze andere berichten:
Scroll naar top