Omgeving

Natuurlijk is het strand, met het zand tussen je tenen en de frisse zeewind door je haren een van de eerste gedachtes bij een badplaats, maar er is zoveel meer! 

Previous
Next

Ontdek Noordwijk aan Zee

De prachtige glooiende duinen, de weidse bollenvelden met alle kleuren en geuren in het voorjaar. Het hotel heeft tal van wandel- en fietsroutes voor u geselecteerd door de regio.

Een dagje strand of de natuur in? Ontdek wat de regio u te bieden heeft en lees de pareltjes van de collega’s van het hotel.

Pareltjes van de regio

Maikel
MaikelAccounting
Read More
Ik kom altijd langs de Katwijkse Uitwatering als ik naar werk of naar huis fiets. Dit bijzondere bouwwerk heeft een rijke historie en is al eeuwen oud. Een indrukwekkend gezicht en de moeite waard om eens te bezichtigen.
Laura
LauraMarketing
Read More
Op een mooie zomerdag is het heerlijk varen door de grachten van Leiden. Huur een sloepje en ontdek de oude stad van Rembrandt vanaf het water.
Jody
JodyMeeting & Events
Read More
Fietsen in de regio is prachtig maar graag zoek ik de niet zo standaard routes op! Zo heb ik de Leidse Ommelandens ontdekt! Er staan verschillende thema routes op de website. Bijvoorbeeld de Duin & Zeeroute door de omgeving van Leiden, Wassenaar en Katwijk.
Maikel
MaikelAccounting
Read More
Uitgewandeld in Noordwijk? Ontdek de zuid duinen van Katwijk!
Sophie
SophieMarketing
Read More
Kabouters wonen in het bos, dat weet iedereen. In het Hollands Duin is een route uitgestippeld door Staatsbosbeheer waar u kabouters kunt zoeken met uw kinderen. Door middel van een routebeschrijving vol spannende verhalen, liedjes en opdrachten, komt u langs tal van kabouters!
Previous
Next

Heeft u een vraag?

Wij leggen u graag alles uit over de omgeving!

Scroll naar top