Omgeving

Noordwijk aan Zee, een bruisende badplaats, die niet voor niets de Golden QualityCoast Award (de hoogste internationale certificering voor duurzame toeristische bestemmingen), heeft gekregen maar ook sinds eind maart 2020 de zeer exclusieve, officiële ESPA Kuuroord status. Een prachtige badplaats met een rijke historie.

Ontdek Noordwijk aan Zee

Natuurlijk is het strand, met het zand tussen je tenen en de frisse zeewind door je haren een van de eerste gedachtes bij een badplaats maar er is zoveel meer!

De prachtige glooiende duinen, de weidse bollenvelden met alle kleuren en geuren in het voorjaar. Het hotel heeft tal van wandel- en fietsroutes voor u geselecteerd door de regio. U kunt uren fietsen zonder eenzelfde route te nemen. Ook kunt u hier prima afstand houden tot andere personen met de minimaal gewenste 1,5 meter.

Maar ook musea in Noordwijk en de omgeving. Helaas zijn deze door het Corvis-19 virus momenteel gesloten.

Uiteraard zijn er ook veel bijzondere bezienswaardigheden in de regio. Denk aan steden zoals historisch Leiden, politiek Den Haag en hoofdstad Amsterdam. Allemaal binnen 30 minuten te bereiken vanaf het hotel.

Pareltjes van de regio

Een dagje strand of de natuur in? Ontdek wat de regio u te bieden heeft en lees de pareltjes van de collega’s van het hotel.

Maikel
MaikelAccounting
Read More
Ik kom altijd langs de Katwijkse Uitwatering als ik naar werk of naar huis fiets. Dit bijzondere bouwwerk heeft een rijke historie en is al eeuwen oud. Een indrukwekkend gezicht en de moeite waard om eens te bezichtigen.
Jody
JodyMeeting & Events
Read More
Fietsen in de regio is prachtig maar graag zoek ik de niet zo standaard routes op! Zo heb ik de Leidse Ommelandens ontdekt! Er staan verschillende thema routes op de website. Bijvoorbeeld de Duin & Zeeroute door de omgeving van Leiden, Wassenaar en Katwijk.
Maikel
MaikelAccounting
Read More
Uitgewandeld in Noordwijk? Ontdek de zuid duinen van Katwijk!
Laura
LauraMarketing
Read More
Op een mooie zomerdag is het heerlijk varen door de grachten van Leiden. Huur een sloepje en ontdek de oude stad van Rembrandt vanaf het water.
Sophie
SophieMarketing
Read More
Kabouters wonen in het bos, dat weet iedereen. In het Hollands Duin is een route uitgestippeld door Staatsbosbeheer waar u kabouters kunt zoeken met uw kinderen. Door middel van een routebeschrijving vol spannende verhalen, liedjes en opdrachten, komt u langs tal van kabouters!
Previous
Next

Heeft u een vraag over de omgeving van het Radisson Blu Palace Hotel?

Scroll naar top