Omgeving Noordwijk

Veel Nederlanders kiezen deze zomer voor een staycation. Noordwijk is met haar prachtige omgeving voor velen de ultieme locatie. Zo ook voor Naomi. Zij deelt de ervaringen tijdens haar staycation en beschrijft deze plek als ‘de Bloemenbadplaats van Europa’.

Stranden in Nederland

Zoals gezegd weten veel buitenlanders eigenlijk niet dat de hele westkant van Nederland direct aan de Noordzee ligt, met prachtige duingebieden en veel brede stranden. In de blog legt Naomi een aantal minder bekende strandplekken in de kijker die ze heeft ‘getest’, en die we sterk kunnen aanbevelen vanwege hun geweldige vibe, ruimte, rust en unieke aanbod

Duomassage & cocktails

Naomi is meerdere dagen in het Radisson Blu Palace geweest. Ze vertelt onder andere hoe ze heeft genoten van een heerlijke duomassage in het Palace Wellness Center . Dit is uniek aan het  Palace Hotel. Het hotel biedt de mogelijkheid om met twee personen tegelijkertijd in het hotel te overnachten. en ze vertelt over de heerlijke cocktail die ze heeft gedronken in Dunes Lounge & Bar. Ze boekte een prachtige suite met extra groot balkon en twee ligbedden.

Noordwijk

De stranden van Zeeland, Scheveningen, Zandvoort en Bloemendaal zijn over het algemeen beter bekend, maar kunnen daardoor ook drukker worden. Voor de ultieme combinatie van unieke stranden, hippe, maar toch ontspannende strandclubs en een rustige, culturele en stijlvolle dorpsstemming raadt Naomi onder andere Noordwijk aan. Ze vertelt in haar blog wat ze allemaal gedaan heeft tijdens de staycation en hoe ze Noordwijk en de omliggende plekken heeft ervaren. Benieuwd naar haar bevindingen?

Lees ook onze andere berichten:
Scroll naar top