Meetings & Events

Ons professionele Meeting & Events team zal er zorg voor dragen dat niets aan het toeval zal worden overgelaten voor uw meeting of evenement. Ze zullen u van begin tot eind begeleiden om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is voor u en uw gasten.

Huur het gehele hotel exclusief en maak er uw ‘eigen hotel’ van. Alleen uw gasten zijn op dat moment welkom in het hotel en al het personeel staat volledig voor uw groep klaar. Extra branding nodig? Dat kan door in alle vlaggenmasten uw vlag te hijsen of door banners door het gehele hotel te plaatsen. 

Previous
Next

Vergaderen in Noordwijk aan Zee

Het Radisson Blu Palace hotel beschikt over 13 vergaderzalen, 11 zalen die gecombineerd kunnen worden waarvan 7 zalen naar een ballroom, en 2 executive boardrooms. Alle zalen zijn ingericht volgens het 1,5 meter protocol en ook voor breaks, lunches en diners hebben wij opstellingen gecreëerd die de afstand waarborgen.

Nieuw: buiten vergaderen! Ons privé terras aan de achterkant van het hotel is te reserveren voor kleine sessies in de buitenlucht. U heeft hier geen last van andere gasten en bent lekker in de buitenlucht!

Koffie?

In de foyer staan luxe koffiemachines die de gehele dag aanstaan voor de vergadergasten. In de foyer worden ook de breaks geserveerd die weer energie geven voor het vervolg van de vergadering.

Vergaderzalen in diverse opstellingen

Het Radisson Blu Palace Hotel beschikt over een groot aantal vergaderzalen die in diverse opstellingen, die voor verschillende groepsgrootte boekbaar zijn. Uiteraard houden wij rekening met 1,5 meter afstand.

Alle vergaderzalen beschikken over daglicht, climate control, gratis WIFI, geluidsdichte wanden, openslaande deuren naar buiten en verduisterende gordijnen.

Het Meeting & Events team staat voor u klaar en luistert graag naar uw wensen voor de vergadering waaruit een passende, op maat gemaakte offerte volgt. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met het Meeting & Events team.

Previous
Next

Downloads Meetings & Events

Previous
Next

Teambuilding

Binnen 5 minuten lopen staat u met de voeten in het zand op het strand! Ideaal voor een creatieve brainstorm tijdens een strandwandeling of juist even het hoofd leegmaken!

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events begeleid u graag tijdens de meest creatieve teambuildingsacties op het strand of in het hotel.

Wilt u actie? Ga branding raften, golfsurfen of suppen op de Noordzee. Liever geen nat pak? Dan is powerkiten, yoga, volleyballen of een interactieve tour door de regio iets voor jullie! Een tour kan bijvoorbeeld per fiets maar ook op een e-chopper! Wij brengen u graag in contact met SPEV.

NIEUW: Buiten vergaderen

U kunt ons privé terras reserveren voor kleine sessies in de buitenlucht. 

The Winery

Naast Dunes Lounge & Bar vindt u The Winery. De naam verklapt het al; in deze ruimte kunt u met een klein gezelschap wijnen proeven onder begeleiding van een ervaren wijnkenner. Laat u verrassen en inspireren! Benieuwd naar de ideale wijn-spijscombinaties? Onze Chef kok legt het u graag uit. 

Deze sfeervolle ruimte is ook ideaal als informele break-out ruimte of als secretariaatruimte tijdens een evenement.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met het Meeting & Events team.

Previous
Next

Paul's Bar

Het Radisson Blu Palace Hotel beschikt over een privé bar genaamd Paul’s Bar. Deze bar is alleen voor groepen exclusief te reserveren en niet toegankelijk voor andere gasten. De ideale locatie voor een afsluitende borrel na een lange vergadering of informele presentatie. Paul’s bar beschikt ook over een kleine buitenplaats waar gerookt mag worden.

Trouwen in een Paleis

Het Palace Hotel is uitermate geschikt voor een sprookjesachtige bruiloft. Onze faciliteiten kunnen gereserveerd worden voor de huwelijksceremonie, het receptiediner, feest en de huwelijksnacht. Geniet van de volledige viering op één locatie.
Het hotel maakt graag een offerte op maat zonder verplichting! Wij horen graag jullie wensen om zo samen te kijken naar de beste ruimtes en indeling. Alles om ervoor te zorgen dat jullie dag uniek, mooi en onvergetelijk wordt!

Onze exclusieve transportopties voegen nog een extra dimensie toe aan de speciale dag. Laat u stijlvol rondrijden in de Rolls Royce Phantom of de Bentley Azure.

Voor bruiloften in ons hotel werken we graag samen met weddingplanner Astrid Blaauw. Astrid is bekend met onze locatie en mogelijkheden wat een meerwaarde is voor u en voor ons. U kunt haar kennen van het RTL-programma ‘Wedding Planner’ (2014).

Previous
Next

Heeft u een vraag?

Ons Meeting & Events team staat voor u klaar

Scroll naar top