the winery

HET FEEST VAN SMAAK, GEUR EN KLEUR

Om de tafel met vrienden, familie of collega’s. Samen op wijnreis met het glas in de hand. Welkom in The Winery, de plek waar de mooiste avonden worden beleefd.

Wijn proeven met uw eigen gezelschap

In de besloten sfeer van The Winery ontdekt en herontdekt u wijnen. Bij elk proefglas komen u en uw gezelschap meer te weten over de achtergronden van elke wijn, waaronder oorsprong en terroir, druivenrassen en smaakprofiel. Om het kiezen te vergemakkelijken heeft de sommelier een aantal proefpakketten samengesteld, waaruit u kunt –maar zeker niet hoeft– kiezen

Boek een geestrijke avond

Wilt u een wijnproeverij organiseren voor vrienden, familie of collega’s? Heeft u al bepaalde soorten wijn op het oog of krijgt u graag suggesties aangereikt? Wij helpen graag! Laat uw gegevens achter in het offerte-formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

BEGANE GROND NAAST RECEPTIE

UITGEBREIDE WIJNKEUZE

IDEAAL VOOR GROEPEN

BIJPASSENDE HAPJES

AVONDVULLEND PROGRAMMA

OPEN OP AANVRAAG

The-Winery-Palace-Hotel-Noordwijk-Aan-Zee

AANVRAAG WIJNPROEVERIJ

Vul uw gegevens in en wij mailen u zo snel mogelijk informatie over een proeverij in The Winery. Vermeld s.v.p. in het formulier met hoeveel gasten u komen wilt, op welke datum en een eventuele voorkeur voor het type wijn, zoals herkomst, druivenras of seizoenseigenheid.

WINE & DINE

Brasserie & Terrace Circles

Brasserie & Terrace Circles

Ontdek

Dunes Lounge & Bar

Dunes Lounge & Bar

Ontdek
Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!