Culinair

BAR, BRASSERIE EN WINERY

Van lekkere trek tot rammelende maag, van gezonde sap tot vrolijke dorst, in Palace Hotel, Noordwijk aan Zee zal het u aan niets ontbreken. Onze brasserie, loungebar en wijnkamer zijn heerlijke plekken om het goede samenzijn te vieren. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over een reservering of de capaciteit van de ruimten, neem dan contact met ons op.

Brasserie & Terrace Circles

Het culinaire hart van ons hotel is Brasserie & Terrace Circles. Schuif hier aan voor uw ontbijt, lunch of diner. Wanneer het buiten lekker is, zit u op het terras. Heerlijk in de zon, behaaglijk uit de wind. 

Dunes Lounge & Bar

Cappuccino’s met lobbig schuim, mojito’s vol van limoen en mint, een tintelend dansende prosecco… bij Dunes Lounge & Bar nemen we drinken serieus. En eten? Ook. Laat u verrassen door onze begeleidende gerechtjes!

The Winery

Ja, gaat u er maar eens goed voor zitten in The Winery, onze wijnproeverij. Hier beleeft u –met een kleine of wat grotere groep– een aantal wijnen waar een interessant verhaal bij hoort. En dat u uiteraard ook te horen krijgt. Om het kiezen te vergemakkelijken heeft de sommelier een aantal proefpakketten samengesteld.

The-Winery-Palace-Hotel-Noordwijk-Aan-Zee
Nieuwsbrief

Scroll naar top

Cadeautip

Verras uw geliefde! Kies een cadeaubon* of neem contact op voor een persoonlijke voucher.

*De prijzen zijn afhankelijk van de exacte invulling van de cadeaubon en geldigheidsperiode. De cadeaubon is in te leveren op basis van beschikbaarheid, te beoordelen door het hotel.

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Palace Hotel gesloten

Op dit moment zijn we gesloten en kunnen we geen gasten ontvangen. Het hotel blijft gesloten tot nader order totdat door de overheid alle Covid-19 maatregelen zijn opgeheven.

Wij betreuren deze situatie.