Culinair

BAR, BRASSERIE EN WINERY

Van lekkere trek tot rammelende maag, van gezonde sap tot vrolijke dorst, in Palace Hotel, Noordwijk aan Zee zal het u aan niets ontbreken. Onze brasserie, loungebar en wijnkamer zijn heerlijke plekken om het goede samenzijn te vieren. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over een reservering of de capaciteit van de ruimten, neem dan contact met ons op.

Brasserie & Terrace Circles

Het culinaire hart van ons hotel is Brasserie & Terrace Circles. Schuif hier aan voor uw ontbijt, lunch of diner. Wanneer het buiten lekker is, zit u op het terras. Heerlijk in de zon, behaaglijk uit de wind. 

Dunes Lounge & Bar

Cappuccino’s met lobbig schuim, mojito’s vol van limoen en mint, een tintelend dansende prosecco… bij Dunes Lounge & Bar nemen we drinken serieus. En eten? Ook. Laat u verrassen door onze begeleidende gerechtjes!

The Winery

Ja, gaat u er maar eens goed voor zitten in The Winery, onze wijnproeverij. Hier beleeft u –met een kleine of wat grotere groep– een aantal wijnen waar een interessant verhaal bij hoort. En dat u uiteraard ook te horen krijgt. Om het kiezen te vergemakkelijken heeft de sommelier een aantal proefpakketten samengesteld.

The-Winery-Palace-Hotel-Noordwijk-Aan-Zee
Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!