Culinair

BAR, BRASSERIE EN WINERY

Van lekkere trek tot rammelende maag, van gezonde sap tot vrolijke dorst, in het Van der Valk Palace Hotel Noordwijk  zal het u aan niets ontbreken. Onze brasserie, loungebar en wijnkamer zijn heerlijke plekken om het goede samenzijn te vieren. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over een reservering of de capaciteit van de ruimten, neem dan contact met ons op.

Dunes Lounge & Bar

Cappuccino’s met lobbig schuim, mojito’s vol van limoen en mint, een tintelend dansende prosecco… bij Dunes Lounge & Bar nemen we drinken serieus. En eten? Ook. Laat u verrassen door onze begeleidende gerechtjes!

Brasserie & Terrace Circles

Het culinaire hart van ons hotel is Brasserie & Terrace Circles. Schuif hier aan voor uw ontbijt of lunch. Wanneer het buiten lekker is, zit u op het terras. Heerlijk in de zon, behaaglijk uit de wind. Zin in culinair diner? Dat is mogelijk op reservering. Reserveer direct via deze link.

The-Winery-Palace-Hotel-Noordwijk-Aan-Zee

The Winery

Ja, gaat u er maar eens goed voor zitten in The Winery, onze wijnproeverij. Hier beleeft u –met een kleine of wat grotere groep– een aantal wijnen waar een interessant verhaal bij hoort. En dat u uiteraard ook te horen krijgt. Om het kiezen te vergemakkelijken heeft de sommelier een aantal proefpakketten samengesteld.

Van der Valk Noordwijk
Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!