Brasserie & Terrace Circles

Het witte goud

Op de tweede donderdag in april wordt officieel het Nationale aspergeseizoen geopend. Naast de heerlijke smaak, hebben asperges ook een gunstige uitwerking op gewicht, lever, hart, bloeddruk en nieren. De chef Peter Wijnberg van Brasserie & Terrace Circles is groot fan de groente uit Nederlandse bodem: “Asperges zijn een geweldig ingrediënt voor veel van onze gerechten. We maken aspergesoep en voorjaarssalade met asperge en Asperges à la flamande, met gekookt ei, krieltjes in schil,  Hollandaisesaus en keuze uit warme beenham of gebakken zalm.”  

Palace Drive Thru

Door de coronacrisis kunnen Peter en zijn team minder gasten bedienen dan ze hadden gehoopt. Enkel hotelgasten zien zij momenteel het restaurant betreden. “Gelukkig mogen we vanaf 1 juni weer langzaam de deuren openen voor publiek,” aldus Peter. “En tot die tijd blijven we zeker niet stilzitten!” Het team van Brasserie & Terrace Circles heeft namelijk een Palace Drive Thru opgezet, zodat ook lokale inwoners de heerlijke (asperge)gerechten kunnen bestellen.

Download menu
Lees ook onze andere berichten:
Scroll naar top