Kunstroute noordwijk

IMPRESSIES VAN noorDwijk

Vanaf € 91,50 p.p. / nacht

Op maar liefst 23 punten eert Noordwijk de bekende schilder Max Liebermann met replica’s van zijn werk. Voor deze Duitse impressionist  was Nederland een tweede vaderland. Van 1905 tot 1913 was de karakteristieke vissers- en badplaats zijn werkomgeving. De weerbestendige replica’s geven plekken weer, die Liebermann zo’n 100 jaar geleden vastlegde. Deze interessante buitenexpositie volgt u via een wandel- of fietsroute van ongeveer 10 kilometer.

Van kunst krijg je dorst

Na uw wandeling bent u welkom in Dunes Lounge & Bar voor een goede kop koffie, thee of een glas huiswijn. In het meegegeven routeboekje kunt u de uitleg over de panelen van Liebermann nog eens nalezen.

Kamer naar keuze

Dit arrangement is te boeken met elk kamertype: van een Standaard Kamer tot de Palace Suite. U bepaalt dus zelf hoeveel luxe en comfort u wenst. Elke kamer is voorzien van gratis wifi en koffie-/theefaciliteiten. U heeft vrij toegang tot ons zwembad

In dit arrangement

Speciale verzoeken & parkeren

Heeft u speciale verzoeken voor uw verblijf, bijvoorbeeld met betrekking tot dieet of mobiliteit? Wij horen deze graag. Ons reserveringsteam staat klaar om u te assisteren. Komt u met de auto? Parkeer deze in de beveiligde garage onder het hotel. Klik hier voor de routebeschrijving.

Voorwaarden

Boekbaar op basis van beschikbaarheid. Exclusief city tax.

info@palacehotel.nl
Telefoon: 0031 (0)71 – 365 3000

Bekijk het aanbod
royaal genieten in noordwijk aan zee

Een ontspannend verblijf aan de kust? Het Palace Hotel –115 kamers en 5 suites– heeft altijd een passend arrangement voor u.

Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!