High wine ARRANGEMENT

CULINAIRE TRIP AAN DE KUST

Vanaf € 135,- p.p. / nacht

Een heerlijke dag buiten geweest. Het schemert al. En in Dunes Lounge & Bar staan de glazen al voor uw klaar. High Wine! Een verrassende verkenning van 3 verschillende wijnen begeleid door perfect passende gerechtjes. Graag licht de chef-kok u toe, wat hem en het wijnhuis heeft geïnspireerd bij het bedenken van deze verrukkelijke wijn-spijscombinaties.

Wine & dine

Het Palace Hotel ligt op steenworp afstand van het strand van Noordwijk. Ideaal voor een romantische wandeling bij maanlicht, of een verfrissende wandeling overdag. Heeft u trek gekregen? Schuif aan in de Brasserie waar onze chef-kok een heerlijk diner voor u in petto heeft.

Kamer naar keuze

Het High Wine-arrangement is te boeken met elk kamertype: van een Standaard Kamer tot de Palace Suite. U bepaalt dus zelf hoeveel luxe en comfort u wenst. Elke kamer is voorzien van gratis wifi en Nespresso-/theefaciliteiten. U heeft vrij toegang tot ons zwembad.

In dit arrangement

Wat zijn uw wensen?

Heeft u speciale verzoeken voor uw verblijf, bijvoorbeeld met betrekking tot dieet of mobiliteit? Wij horen deze graag. Ons reserveringsteam staat klaar om u te assisteren. Komt u met de auto? Parkeer deze in de beveiligde garage onder het hotel. Klik hier voor de routebeschrijving.

Voorwaarden

Boekbaar op basis van beschikbaarheid. Exclusief city tax.

info@palacehotel.nl
Telefoon: 0031 (0)71 – 365 3000

Bekijk het aanbod
royaal genieten in noordwijk aan zee

Een ontspannend verblijf aan de kust? Het Palace Hotel –115 kamers en 5 suites– heeft altijd een passend arrangement voor u.

Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!