FIETSARRANGEMENT HOLLANDSE DUINEN

ZEEWIND IN DE RUG

Vanaf € 99,- p.p. / nacht

Bij het inchecken krijgt u meteen de fietssleutels en de documentatie met fietsroutes. Stap op en Noordwijks groene omgeving is van u. Noordwijk aan Zee is centraal gelegen in het in ontwikkeling zijnde Nationaal Park Hollandse Duinen. Als u terugkomt van de tocht wacht u de koffie en de versgebakken appeltaart.

Kies uit: fiets of e-bike.

U kunt kiezen voor een luxe citybike met 7 versnellingen of een elektrische fiets met een extra sterkte accu om onbezorgd vele kilometers te fietsen door de prachtige omgeving. 

Kamer naar keuze

Dit arrangement is te boeken met elk kamertype: van een Standaard Kamer tot de Palace Suite. U bepaalt dus zelf hoeveel luxe en comfort u wenst. Elke kamer is voorzien van gratis wifi en koffie-/theefaciliteiten. U heeft vrij toegang tot ons zwembad.

In dit arrangement

Wat zijn uw wensen?

Heeft u speciale verzoeken voor uw verblijf, bijvoorbeeld met betrekking tot dieet of mobiliteit? Wij horen deze graag. Ons reserveringsteam staat klaar om u te assisteren. Komt u met de auto? Parkeer deze in de beveiligde garage onder het hotel. Klik hier voor de routebeschrijving.

Voorwaarden

Boekbaar op basis van beschikbaarheid. Exclusief city tax.

info@palacehotel.nl
Telefoon: 0031 (0)71 – 365 3000

Bekijk het aanbod
royaal genieten in noordwijk aan zee

Een ontspannend verblijf aan de kust? Het Palace Hotel –115 kamers en 5 suites– heeft altijd een passend arrangement voor u.

Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!