fluisterend door de regio touren

touren op een E-Chopper

Vanaf € 135,- p.p. / nacht

Ontdek de prachtige Duin- en Bollenstreek door erop uit te trekken met een elektrische E-Chopper. Deze unieke elektrische scooters zijn dé hit van dit moment! Tour fluisterend langs de bloemenvelden en door de duinen en geniet van de omgeving. 

E-Chopper

De E-Chopper is zeer milieuvriendelijk doordat er geen uitstoot is van schadelijke gassen.
Rijd alleen of neem iemand achterop! Deze scooter is zeer comfortabel door de dikke banden. 

Kamer naar keuze

Het E-Chopper arrangement is te boeken met elk kamertype: van een Standaard Kamer tot de Palace Suite. U bepaalt dus zelf hoeveel luxe en comfort u wenst. Elke kamer is voorzien van gratis wifi en Nespresso-/theefaciliteiten. U heeft vrij toegang tot ons zwembad.

In dit arrangement

Wat zijn uw wensen?

Heeft u speciale verzoeken voor uw verblijf, bijvoorbeeld met betrekking tot dieet of mobiliteit? Wij horen deze graag. Ons reserveringsteam staat klaar om u te assisteren. Komt u met de auto? Parkeer deze in de beveiligde garage onder het hotel. Klik hier voor de routebeschrijving.

Voorwaarden

Boekbaar op basis van beschikbaarheid. Exclusief city tax.

info@palacehotel.nl
Telefoon: 0031 (0)71 – 365 3000

Bekijk het aanbod
royaal genieten in noordwijk aan zee

Een ontspannend verblijf aan de kust? Het Palace Hotel –115 kamers en 5 suites– heeft altijd een passend arrangement voor u.

Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Palace Hotel gesloten

Op dit moment zijn we gesloten en kunnen we geen gasten ontvangen. Het hotel blijft gesloten tot nader order totdat door de overheid alle Covid-19 maatregelen zijn opgeheven.

Wij betreuren deze situatie.