Wat te doen in omgeving Noordwijk [5 tips]

Het is eindelijk zomer! In de omgeving Noordwijk is genoeg te doen. In deze blog geven wij antwoord op de vraag: “Wat te doen in omgeving Noordwijk?”

1. Huur een fiets, Vespa of Renzy

Verken Noordwijk en haar prachtige omgeving op een fiets, Vespa of Renzy. Pak de fiets voor een rustgevende tocht door de duinen richting Katwijk of Zandvoort of stap op de scooter of in een Renzy om het historische stadscentrum van Leiden te ontdekken. Onze collega’s adviseren u maar al te graag!

2. Geniet bij een strandtent

Noordwijk kent veel gezellige strandtenten, waarvan de helft van de strandtenten het hele jaar open blijft! Vergeet niet vooraf te reserveren voor een goede plek, op zomerse dagen kan het erg druk zijn. Onze collega’s weten de tofste plekken en adviseren graag over een strandtent die past bij uw wensen. Liever genieten in ons restaurant? Wij zetten graag een tafel voor u klaar! 

3. Bezoek een museum

Ontdek de ruimte in Space Expo Noordwijk of herbeleef de Noordwijkse geschiedenis in Atlantikwall Museum, Museum Noordwijk of Museum Engelandvaarders. De laatste wordt door onze medewerkers bestempeld als favoriet, vanwege de verscholen bunker in de duinen en de indrukwekkende verhalen uit de Tweede Wereld Oorlog.

4. Shoppen in Noordwijk

Noordwijk heeft twee (shop)centra. Noordwijk-Binnen kenmerkt zicht door prachtige oude herenhuizen, knusse horecagelegenheden en kleine boetiek- en kledingwinkeltjes. De Hoofdstraat ligt praktisch naast ons hotel in Noordwijk aan Zee. De winkelstraat kent winkels van de grootste ketens tot kleine zaken, drogisterijen, ijssalons en lunchtentjes.

5. Bezoek de Vuurtoren van Noordwijk

Voor een prachtig uitzicht over het strand en het dorp, bezoek je het symbool van Noordwijk; de vuurtoren. Ook kan je de vlag uithangen: Vlag een dag.

Wilt u meerdere dagen in Noordwijk genieten?

Lees ook onze andere berichten:
Scroll naar top