Voorjaarsactie

Speciaal voor Margriet Lezers

Vanaf € 94,50 p.p. / nacht

Heeft u niet gewonnen tijdens de Bel & Win actie? Niet getreurd! Graag bieden wij u een uniek arrangement aan in het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee. Kom tot rust in deze prachtige badplaats in Zuid-Holland en ervaar de rust en ruimte op het strand of tussen de geurende bloemenvelden. Die staan in deze periode prachtig in bloei!

Op en top genieten

Slaap in een comfortabele Superior kamer aan de voorzijde van het hotel. Deze kamer heeft een apart slaap- en woongedeelte. Indien beschikbaar krijgt u van ons een Free Upgrade naar een Premium Kamer op de bovenste etage van het hotel. Laten we hopen dat de zon heerlijk schijnt en u kunt ontbijten op het terras van het hotel.  En in die heerlijke zon fietst u de hele dag door onze mooie, kleurrijke regio. Sluit de heerlijke dag af met een duik in het zwembad. Kortom, een verblijf om naar uit te kijken en van te genieten. We ontvangen u graag! 

In dit arrangement

Wat zijn uw wensen?

Heeft u speciale verzoeken voor uw verblijf, bijvoorbeeld met betrekking tot dieet of mobiliteit? Wij horen deze graag. Ons reserveringsteam staat klaar om u te assisteren. Komt u met de auto? Parkeer deze in de beveiligde garage onder het hotel. Klik hier voor de routebeschrijving.

Voorwaarden

Dit arrangement is boekbaar op basis van beschikbaarheid, te beoordelen door het hotel; 
Het arrangement is niet boekbaar tijdens feestdagen; 
Geldig voor een verblijf in de maanden april, mei en juni 2021; 
Exclusief city tax; 
Prijzen op basis van 2 personen. 

info@palacehotel.nl
Telefoon: 0031 (0)71 – 365 3000

Nieuwsbrief

Scroll naar top

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kom in contact

Vul uw gegevens in en Elise of haar collega’s nemen zo snel mogelijk contact met u op!